TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika:

Tilaus lähetetään Postin kuljetettavaksi 7vrk:n kuluessa tilaustapahtumasta. Otathan yhteyttä mikäli tarvitset tilauksen nopeasti!

Toimitustavat:

Posti

Pikkupaketti: Kuljetukset 1-3 arkipäivän kuluessa kaikkialle Suomeen (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa). Lähetys toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon.

Postipaketti: Perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Toimitus pakettiautomaattiin tai postiin. 

Palautusehdot: Kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14vrk:n aikana. Mikäli kuluttaja haluaa perua tilauksen tulee hänen laittaa peruutuspyyntö sähköpostilla palautukset@www.annibridal.com. Kuluttaja vastaa palautuskustannuksista. Palautusoikeus ei koske korvakoruja hygieniasyistä johtuen. 

Maksuehdot:

 Paytrail by nets

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Vastuuvapauslauseke: AnniBridal ei ole vastuussa tuotteidensa käytössä/käytöstä aiheutuneista vaaratilanteista tai terveyteen kohdistuvista haitoista, esim. korun rikkoutuessa. AnniBridalin tuotteet eivät sovellu lasten leikkeihin ja lapsi voi käyttää koruja vain aikuisen valvonnassa.